Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Debakl tima iz Bačke Topole.

Fudbaleri TSC-a doživeli su debakl u revanš-utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv portugalske Brage, pošto su nakon 3:0 u Portugalu na svom terenu izgubili 4:1 i tako sa 7:1 ostali bez mesta u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ...

Oni su tako ostali bez mesta u plej-ofu za elitno takmičenje, pa će sezonu nastaviti u grupnoj fazi Lige Evrope.

Postojala je nada igrača iz Bačke Tople da bi pred svojim navijačima mogli do čuda, ali je ona potrajala samo par minuta.

Iako je već u uvodnim sekundama utakmice Marko Rakonjac imao dobru poziciju, ali nije uspeo da uputi iole bolji povratan pas ka saigračima u kaznenom prostoru, ta šansa je ostala praktično jedino dobro što se dogodilo za TSC pre nego što je usledio pravi uraganski nalet Portugalaca.

Prvo je u 8. minutu Pici iskoristio sjajnu akciju svog tima i nakon tri razmenjena pasa saigrača lepim udarcem iz kaznenog prostora pogodio suprotan ugao za 1:0.

Samo pet minuta kasnije Bruma je novi lep napad Brage rutinski sa desetak metara pretvorio u 2:0, da bi treći pogodak bio delo Alvara Đaloa. Po treći put su igrači TSC-a „zaspali“, Braga odigrala sjajnu kontru a Đalo sa peterca zatresao mrežu rivala.

Stali su domaći u potpunosti, pa je u 20. minutu Ali Al Musrati udarcem sa distance povećao na 4:0 i definitivno, ako je uopšte bilo trunke pitanja, stavio tačku na prolaz svog tima.

Uspeo je TSC da do kraja smanji na 4:1 preko Marka Rakonjca pet minuta pre kraja prvog poluvremena, što je bilo sve.

TSC je tako ukupnim rezultatom 7:1 poražen u dvomeču protiv portugalskog velikana, pa će evropsku jesen nastaviti u grupnoj fazi Lige Evrope, gde prolazi direktno zahvaljujući tome što je u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrao u takozvanoj „Ligaškoj stazi“.

TSC – Braga 1:4 (1:4)

(Rakonjac 41 – Pici 9, Bruma 13, Đalo 16, Al Musrati 20)

Stadion: TSC arena (Bačka Topola); Sudija: Jakob Kelet (Danska)

TSC: Ilić, Đorđević (od 50. Antonić), Čalušić, Cvetinović, Petrović, Radin, Stanić, Kuveljić (od 50. Molosavljević), Jovanović (od 50. Vlalukin), Rakonjac (od 69. Milovanović), Pantović (od 60. Šoš)

Braga: Mateus, Gomez (od 60. Mendez), Niakate, Font, Marin, Karvaljo, Al Musrati (od 46. Zalazar), R. Horta (od 46. Fernandez), Bruma (od 46. Roni Lopez), Đalo, Pici

TSC - Braga 1:4 (1:4)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare