Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena tri potencijalna protivnika koja bi mogla da izvuku u nedelju na žrebu za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mogući rivali u prvom kolu kvalifikacija za desetak dana (18-19. avgust) biće šampion Luksemburga Fola Eš, prvak Velsa Konahs Ki ili ekipa Evropa, predstavnik Gibraltara.

PROČITAJTE JOŠ

Ukoliko Zvezda izvuče tim iz Luksmeburga, kao gost, taj meč bi mogao da bude odigran u neutralnoj državi, a UEFA je objavila da su se ponudile Poljska, Mađarska, Kipar ili Grčka.

Već u ponedeljak biće žreb za drugo kolo kvalifikacija (25-26. avgust), u kojima su potencijalni rivali crveno-belih, pod uslovom da budu uspešni na startu, zasad Mitjiland (Danska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Slovan (Slovačka), Suduva (Litvanija), Omonija (Kipar), Dinamo Tbilisi (Gruzija) i Sarajevo (BiH),

Tokom kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se po jedna utakmica sve do plej-ofa, odnosno četvrtog kruga, u kojem sledi dvomeč (22-23. septembar i 29-30. septembar).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar