Foto: Starsport

Trener Vojvodine Ranko Popović imao je interesantnu ocenu utakmice sa Crvenom zvezdom.

Zvezda je u Novom Sadu pobedila sa 2:1, u meču 16. kola Superlige Srbije. Golove za crveno-bele iz Beograda postigao je Osman Bukari u trećem i 27. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini pogodak za Vojvodinu je bio delo Radomira Milosavljevića u 13. minutu, a Popović je posle utakmice podelio prve utiske.

„Sa naše strane je moglo da se odigra malo iskusnije, malo smo naivno golove primili. Bilo je nekih stvari koje su mogle mnogo bolje. Da je po onoj ‘čast i bruka žive dovjeka’ neki bi se dobro zamislili i ne bi iz kuće izlazili. Na žalost takvo je vreme došlo da je ovo drugo kao kvalitet, a ne kao nešto čega trebamo da se stidimo. Mi danas ne trebamo ničega da se stidimo“, rekao je Popović posle utakmice i nije do kraja bio otvoren na šta je mislio.

„Mi smo pokazali neke stvari, nismo sve. Meni je važno da je ekipa igrala hrabro, u nekim trenucima malo naivno, ali na nekom smo putu gde se tražimo još uvek, pa sad ako ovo treba da bude neka cena toga, dobro je da pokupimo neko iskustvo za nešto drugo što nas čeka“, istakao je za Arenu sport.

Vojvodina posle ovog meča ima 22 boda na petom mestu tabele Superlige, dok je Zvezda sa 37 bodova na drugom mestu.

BONUS VIDEO: Cirih poveo protiv Jang Bojsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar