Slavoljub Đorđević, trener FK Vojvodina; Foto: Srdjan StevanovicStarsport

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Slavoljub Đorđević istakao je da je njegova ekipa dobila najtežeg mogućeg rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Fudbaleri Vojvodine će u drugom kolu odmeriti snage sa Panevežisom iz Litvanije, a u slučaju da prođu očekuje ih znatno ozbijlniji protivnik u vidu austrijskog LASK-a.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva utakmica bi bila odigrana u Novom Sadu, ali je Đorđević istakao da njegovi igrači pre svega misle na meč sa Litvancima:

„Najpre mislimo na utakmice sa narednim protivnikom, jer je Panevežis ozbiljna ekipa“, rekao je on u izjavi koju je preneo zvanični klub.

Potom se osvrnuo i na ekipu iz Austrije:

„Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unapred predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti se najbolje što umemo“, istakao je Đorđević.

Novosađane očekuje meč protiv litvanskog sastava 22. jula na gostovanju, revanš je na programu 29. jula na stadionu „Karađorđe“, gde će, ukoliko bi prošli, 5. avgusta dočekali LASK, a 12. otišli u Austriju i pokušali da naprave jedno od većih iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Bonus video: Izjava Novaka Đokovića pred odlazak na Olimpijske igre

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar