FK Crvena zvezda, FK Šerif
Foto: Starsport.rs ©

Trener Šerifa iz Tiraspolja Jurij Vernidub ne misli da je Crvena zvezda podbacila, već da se Šerif dobro pripremio za prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda i Šerif su na Marakani odigrali nerešeno 1:1, pa Vernidub smatra da su šanse pred revanš podeljene.

„Ne mislim da je Crvena zvezda odigrala loše, možda smo se i mi spremali za ovaj meč i znali smo odakle dolazi opasnost. Znali smo da je ovde jako teško da se igra, plus tu je bila i podrška navijača. Rezultat je 1:1, niko ne zna ko će ići dalje, sve će biti odlučeno u Tiraspolju. Mi treba da se dobro pripremimo, jer nam dolazi Zvezda“, rekao je Vernidub na konferenciji.

Šerif je u Beogradu poveo golom Franka Kastanjede iz slobodnog udarca, a Zvezda je izjednačila pogotkom Loija Dionija u nadoknadi prvog poluvremena.

Moldavski tim je igrao bez Brazilca Luvanora koji je u prethodnom periodu bio u dobroj formi, ali je sada izostao.

„Imao je problem i zbog toga čak nije bio ni prijavljen. Za nas je to velika muka jer je on lider, vođa. Smatram da onima koji su izašli, bio je Momo Jansane. On je takođe odlično odigrao, nadam se da će on igrati u Tiraspolju“, kaže trener Šerifa.

Zvezda je u drugom poluvremenu ostala sa igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Gelor Kanga.

„Mislim da je to uticalo nas, a isto bi bilo i uticalo bi i na njih da smo mi dobili crveni karton. Zato sam promenio dva igrača kada su dobili žute kartone, nisam hteo da rizikujem“, zakljulčio je trener Šerifa.

Revanš dve ekipe je za sedam dana u Moldaviji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar