Feđa Dudić
Foto: Screenshot Youtube NOVA BH televizija

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, Feđa Dudić, komentarisao je utakmicu u kojoj je njegov tim savladao IMT rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na utakmci postigao je Mateja Gluščević.

Pročitajte još

Trener je dobio i crveni karton.

„Pre svega da kažem da sam meč bez ikakvog razloga proveo na tribinama. Na jedan faul, gde sam samo rekao „zašto faul?“ odmah se poteže crveni. Nisam ni pola reči stigao da izgovorim, ali dobro, to je taj kriterijum, valjda se na meni bilduje ovde kriterijum. No, nema veze. Vodim srčano utakmice, dajem sve od sebe na svakoj utakmici, upoznali su me već, i onda možeš i nekad da mi propustiš kad reagujem kako reagujem. Prećutimo i mi nekad kad sudija propusti da svira nešto“, rekao je Dudić.

Zatim je dodao i da je njegov tim pobedio potpuno zasluženo.

Uputio je Dudić kritike na igrače gostujuće ekipe.

„Veliko je ovo što radimo, ovo je veliko… Zaista bi trebalo ovo svi da cene. Mi igramo fudbal, i danas smo dali gol iz fudbalske akcije, kapa dole momcima, ali moram reći i ovo: Pet godina se bavim ovim poslom, i prvi put se desi da dva puta izbacimo loptu, da neće protivnik da vrati loptu oba puta. Pa čime se bavimo mi? Šta to beše fer plej? Čemu nas UEFA uči? Mi u Ivanjici imamo 11 na 10, povređen je Milošević, ja kažem protivničkom golmanu da izbaci loptu da bi mi njima vratili. To je fer-plej. Zato pobedimo utakmicu, zato danas ne pobediš (IMT), možda zato nešto i ne uđe. Neka se zapitaju, zaista sraman potez da dva puta ne vrate, ne jednom, nego dva puta“, dodao je Dudić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar