Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Ronald Kuman, trener Barselone, poslednjih nedelja kao da želi da sva svetla reflektora budu uperena na njega. Da li želi da skine pritisak sa igrača ili kontroverznim izjavama baci u drugi plan slabije rezultate Katalonaca, tek uspeva mu da se o njemu priča iz dana u dan.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon kritika na račun igrača, pričama o trenutnom maksimumu i razočaranim reakcijama, sada je spremio „tešku artiljeriju“. Pričao je o Lionelu Mesiju i predstavio ga je u lošem svetlu.

Predstavio ga je najpre kao takmičara, ali je onda na sve to dodao komentar „Tiranin“.

„Kad bismo na treningu radili na šutu, neki igrači počeli bi s laganim udarcima, pomalo se glupirali. Ali s Mesijem sve je bilo bum, bum, bum, bum. Bez okolišanja, uvek efikasno. I uvek je želeo da pobeđuje u svemu“, rekao je Holanđanin, a prenosi „Goal.com“.

Prilikom nekih vežbi je pobednička ekipa kažnjavala gubitnike tako što su im delili ćuške po glavi. Mesi je sebi ovakvo poniženje dozvolio samo jednom.

„Pitao sam Messija da li mu se to ikad dogodilo. ‘Da, jednom’, rekao mi je. Svih tih godina. S njim stariji igrači nikad nisu na treningu izgubili od mlađih. Dogodilo mu se jednom i nedelju dana se ozbiljno ljutio zbog toga. Pravi tiranin.“

BONUS VIDEO Upoznavanje i prvi trening Lea Mesija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar