AP Photo/Jon Super

Srbinu se nije svidela odluka sudije, pa je odlučio da mu žustro odgovori, a tom prilikom ga je i potkačio rukom

Trener Fulama Marko Silva prokomentarisao je ponašanje Aleksandra Mitrovića, koji je u četvrtfinalu FA kupa dobio crveni karton u duelu sa Mančester junajtedom.

Pre nego što je zaradio oštru kaznu, Mitrović je postigao gol i to nakon tri i po meseca, kojim je doveo „kotidžerse“ u prednost.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, arbitar je dosudio penal za „crvene đavole“ u drugom poluvremenu, a tom prilikom vilijan je zaradio crveni karton zbog igranja rukom na gol-liniji.

Mitrović se zbog tog poteza sudije žestoko pobunio, čak je i zakačio rukom sudiju, pa je i on dobio direktan crveni karton i pokazan mu je put u svlačionicu.

„Što se tiče Vilijana, ako sudija smatra da je igrač to uradio namerno, trebalo je da dobije crveni karton. On bi trebalo da kontroliše svoje emocije. Voleo bih da proverim da li su i drugim igračima ove sezone dali crvene kartone, ali trebamo da imamo emocionalnu kontrolu u trenutku“, rekao je Silva.

Portugalac se nada da je Mitrović nešto naučio iz ove situacije.

„Naravno da je trenutak da Mitrović nauči. Bio je umešan u dve situacije u petercu, sudija nije to proverio, ali on mora da kontroliše trenutak“, zaključio je Silva.

Fulam je na kraju poražen sa 3:1 i Junajted je otišao u polufinale, dok će Fulam u nastavku sezone pokušati da se domogne plasmana u evropska takmičenja kroz Premijer ligu.

BONUS VIDEO Mitrović konačno pogodio i to na „Old Trafordu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar