Foto: TANJUG/AP Photo/Alessandra Tarantino

Rimski klub će morati da drastično smanji zahteve.

Kako se bliži kraj sezone, ponovo se pokreće priča o transferu Sergeja-Milinković Savića iz Lacija, ali ovoga puta te priče deluju realnije nego pre.

Glavni razlog je činjenica da srpskom reprezentativcu ističe ugovor na leto 2024. godine i da će sledeći transfer rok biti poslednja prilika Laciju da na njemu zaradi novac.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi „Kalčomerkato“, sve je izvesnije da bi Milinković-Savić mogao da pređe narednog leta u redove torinskog Juventusa.

Kako prenose Italijani, Mateja Kežman koji zastupa srpskog fudbalera je u poodmaklim pregovorima sa gigantom iz Torina i tvrde da su i fudbaler i klub načelno dogovorili detalje prelaska.

Problem bi mogla da bude visina transfera, ali je Lacio sada u mnogo lošijem položaju nego ranije i njihovi nerealni zahtevi će morati da se drastiično smanje ukoliko žele da zarade na srpskom reprezentativcu.

Juventus je spreman da ponudi Laciju 25 miliona evra plus bonus što je četiri puta manje od 100 miliona koliko se pominjalo prethodnih godina.

Sa druge strane, Lotito insistira na cifri od 40 miliona i veruje u džentlmenski dogovor sa srpskim fudbalerom da će iz kluba otići samo uz sporazum sa Laciom.

Tu je i pitanje njegove zamene.

Maurisio Sari bi voleo Pjotra Zelinskog, koji je u pregovorima sa Napolijem za obnovu ugovora , a u međuvremenu je još jednom iskočio u prvi plan i Ruben Loftus-Čik koji je nije standardan u Čelsiju.

BONUS VIDEO Jan Veseli o masakru u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar