Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Napadač Kilijan Mbape je poslednjih nekoliko godina najtraženiji igrač na svetskoj fudbalskoj pijaci. Ipak, izgleda da je gotovo čitav transfer već završen.

Poznati fudbalski menadžer Bruno Satin tvrdi da je prelazak Mbapea iz francuske u špansku prestonicu već dogovoren i da je ostalo da dva kluba dogovore detalje oko cene.

PROČITAJTE JOŠ

Real prati napadača od perioda kada je procvetao u dresu Monaka, a on je 2017. godine odlučio da ode u Pari Sen Žermen.

Do kraja ugovora mu je ostalo nešto više od godinu dana, a nije tajna da odugovlači da potpiše novi ugovor. Kolaju glasine da je već dogovorio transfer u Real, a prvi put to dolazi iz nekog ozbiljnijeg izvora.

„Ja verujem da je on spreman da promeni ekipu. Takođe, imam informacije da su se on i njegova porodica dogovorili sve s Real Madridom. Potrebno je da se složi igrač, ali da se složi i PSŽ. Očigledno, vlasnici iz Katara i PSŽ nisu odlučili da puste Mbape i zbog toga on može da odradi svoj ugovor  (ističe 2022. godine) i posle ode bez obeštećenja“, kazao je Satin za „Kanal plus“, a prenela je i španska marka..

Mbape je kao dečak zavoleo Real jer je njegov omiljeni fudbaler bio Kristijano Ronaldo. Čitava soba mu je bila izlepljena posterima portugalskog asa, a mnogi smatraju da će već ovog leta posao i biti finalizovan.

Španski mediji poput „Asa“ i „Marke“ su već objavljivali naslovne strane sa Mbapeom u dresu Real Madrida,  a oni pretpostavljaju da će vrednost transfera biti oko 100 miliona evra.

Mbape je sa 26 golova najbolji strelac francuskog prvenstva, a njegov PSŽ bi lako mogao da ostane bez titule jer kolo pre kraja ima bod zaostatka za Lilom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar