Foto: EPA-EFE/Roberto Bregani

Incident sa trenerom bila kap koja je prelila čašu.

Čelnici Torina odlučili su da na kraju sezone prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Nemanju Radonjića, prenose italijanski mediji.

Radonjić je u letnjem prelaznom roku stigao na pozajmicu u Torino iz Olimpika iz Marseja, ali klub ima obavezu da ga otkupi na kraju sezone za dva miliona evra koliko iznosi klauzula.

#related-news_0

„Trener Torina Ivan Jurić je digao ruke od 27-godišnjeg krilnog fudbalera, hteo je da ga izbaci iz ekipe. Međutim, mora da zadrži Radonjića do kraja sezone, jer su se ispunili uslovi iz ugovora o obaveznom otkupu srpskog fudbalera“, navode italijanski mediji.

Radonjić je ove sezone odigrao 23 utakmice za Torino i postigao je četiri gola, uz dve asistencije.

„Torino mora da otkupi Radonjića. Međutim, ako je fudbaler van tima, klub neće moći da ga proda i da vrati deo uloženog novca. Jurić mu je sinoć dao šansu u 60. minutu derbija sa Juventusom, ali ga je zamenio 14 minuta kasnije, jer je trener Torina okrivio Radonjića za gol Bremera“, ističu italijanski mediji.

Radonjić i Jurić su imali žestoku raspravu na meču, pošto je srpski fudbaler izašao iz igre.

„Postoje stvari koje mi je teško da razumem. Kod Radonjića postoji potpuni nedostatak poštovanja prema ovoj igri. Imao je svoje zadatke, ušao je i odmah počeo da radi neke druge stvari. To znači da nije koncentrisan. Ovaj momak ima talenat, ali očigledno je da za ovih šest meseci zajedničkog rada nisam uspeo da napravim fudbalera od njega“, rekao je Jurić posle utakmice.

BONUS VIDEO Novi het-trik Kristijana Ronalda za jedno poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar