Teo Ernandez
Teo Ernandez; Foto: Screenshot Instagram zoe_cristofoli

Podržava momka.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

U nedelju od 16.00 časova počinje finale Svetskog prvenstva u Kataru između Argentine i Francuske. Verni navijači su s tribina pratili svoje favorite, a među masom su fotografi uslikali i jedno poznato žensko lice. Reč je o manekenki Zoe Kristofoli, devojci francuskog reprezentativca Tea Ernandeza, ujedno i igrača Milana, 26-godišnja suvlasnica salona za tetoviranje i influenserka koja na Instagramu broji milion pratilaca, godinu dana mlađeg Tea upoznala je putem zajedničkog prijatelja, a zajedno su na prvu večeru otišli 2020. godine. Nakon nekoliko meseci su i zvanično postali par.

Pročitajte još

Ernandezu je ovo prvo svetsko prvenstvo.

Prvi put je dobio šansu već na premijernoj utakmici svoje reprezentacije kada je zamenio povređenog brata Lukasa Ernandeza. Bio je heroj Francuske u polufinalu kada je postigao gol u 4. minutu protiv Maroka u pobedi svoje ekipe rezultatom 2:0. Fudbaler Milana tokom čitavog prvenstva pružao je odlične partije, pored odbrane što mu je primarni zadatak, imao je i zapažen napadački učinak. Postigao je jedan gol i još dva puta namestio pogodak saigračima.

Odavno je poznata i obelodanjena veza fudbalera sa atraktivnim italijanskim modelom Zoe Kristofoli, a najviše pažnje privukao je njihov seks skandal koji su imali na jednoj od jahta na italijanskoj obali, gde je zanosna Italijanka javno zadovoljavala poznatog fudbalera.

Teo i njegova izabranica Zoe zajedno su dobili sina u aprilu 2022.

Kristofoli je i na Instagramu objavila poruku podrške svom partneru pred finale.

BONUS VIDEO Navijači oduševljeni aero mitingom