Foto: Instagram/yasstcheuko

Zarađivao bi 25.000 evra mesečno.

MMA borac, Jasin Čeuko, široj javnosti je postao poznat kada je dobio angažman da bude telohranitelj Lionela Mesija, jednog od najboljih fudbalera na svetu.

Pročitajte još

Ovaj posao dobio je kada je slavni Argentinac prešao u Inter Majami. Prema navodima svetskih medija, Čeuko za ovaj angažman azarađuje 230.000 evra mesečno.

Sada je dobio novu ponudu zbog koje će imati priliku da se dodatno obogati. Čeuko je dobio ponudu sajta za odrasle da objavljuje foto i video materijale. Za to bi zarađivao 25.000 evra mesečno.

„Postali ste senzacija kao Mesijev telohranitelj. Video snimci na kojima trčite po ivici terena imaju milione pregleda i svet počinje da žudi za vama. Želeo bih da vas zaposlim kao ‘ambasadora borilačkih veština’ za moju veb stranicu. Moraćete da objavite tutorijale dizajnirane da edukuju javnost o samoodbrani“, rekao je vlasnik sajta Majk Ford.

Otkrio je i kakvi klipovi su posebno poželjni.

„Možete postavljati slike ili klipove sa treninga, ili čak iz svakodnevnog života sa Mesijem. Mnogi ljudi bi voleli da vas vide kako vežbate u teretani. Molim vas da odgovorite što pre, želim da vas hitno zaposlim“, dodao je vlasnik sajta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar