Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Dušan Tadić, napadač Ajaksa i reprezentacije Srbije, glavna je pretnja po mrežu reprezentacije Škotske, u baraž meču u Beogradu, smatraju u taboru protivnika "orlova".

Meč koji se u četvrtak 12. novembra igra u Beogradu, privukao je pažnju škotskih medija, pa je tako „Dejli rekord“ poručio da je „srpski heroj Dušan Tadić poručio da Škotska ne sme da se potcenjuje“.

PROČITAJTE JOŠ:

List prenosi kraću izjavu reprezentativca Srbije za „Skaj Sports“ i ističe da je bivši napadač Sautemptona u najboljoj formi od svih igrača sa spiska selektora Ljubiše Tumbakovića, koji konkurišu za ovaj meč.

PROČITAJTE JOŠ: Škoti pred Srbiju: 22 godine piva, suza – svi zajedno!

„Kada se igra finale, sve je 50-50. Nije važno koji timovi su u pitanju. Uvek želite da pobedite i očekujete da pobedite, ali stvari ne idu tako glatko“, kaže Tadić.

Srpski fudbaler je već imao prilike da igra protiv Škota.

„Igrao sam u dresu Srbije sa Škotima 2013. u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Bilo je 2:0 za nas, ali bio je to težak meč. Škotska ima dobar tim, sa igračima koji naporno rade i imaju jak mentalitet. Ima mnogo kvalitetnih igrača koji igraju u Premijer ligi kao što su Skot Mektomini i Endi Robertson. Imaju dobru celinu“, uveren je kapiten Ajaksa.

Na kraju, Tadić, koji je u poslednje vreme često tresao mređže protivnika u dresu prvaka Holandije,  upozorio je da se rival ne sme potceniti nijednog momenta.

„Ne smete da potcenite bilo koga, posebno ne Škotsku. Rekao sam, ovo je finale, tu je sve 50-50, videćemo ko je najbolji. Ključno je da imate kontinuitet u odlasku na velike turnire, da postane normalno da je Srbija na svskom Evru i Mundijalu. Moramo da postavimo taj standard“, zaključio je Tadić.

Utakmica finala baraža, Srbija – Škotska, odigraće se u četvrtak 12. novembra, a prenos uživo možete da gledate samo na kanalu Nova S u 20.45.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar