Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Navijači Crvene zvezde ispunili su obećanje i prvih 20 minuta na utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca prošlo je u tišini severne tribine.

Navijači su stajali ispred stadiona, a tek nakon 20 miniuta su ušli na severnu tribinu.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović oglasio se povodom ovog događaja rekavši da je Zvezda klub koji funkcioniše na demokratski i transparentan način.

PROČITAJTE JOŠ:

„Crvena zvezda je klub naroda koji funkcioniše na demokratski i transparentan način uvažavajući različita mišljenja svih relevatntnih struktura koje su povezane sa klubom. Prihvatamo svaku kritiku i smatramo da je ona uvek dobrodošla u cilju još bolje i uspešnije Crvene zvezde. Tako ćemo saslušati, razmotriti i uvažiti i ovaj stav naše navijačke grupe sa željom da Crvena zvezda bude ujedinjena na putu novih velikih uspeha koji su pred nama“, rekao je Mijailović.

Podsetimo, navijači su bojkot usmerili prema pojedinim članovima uprave koji degradiraju ime kluba.

„Pozivamo vas i da prvih 20 minuta ostanemo ispred kapija stadiona, kako bi prvi put tišinom od 20 minuta na našem stadionu iskazali svoj protest za sve ispade i nesportske radnje pojedinih članova uprave kojima se degradira ime kakvo je Crvena zvezda“, pisalo je, između ostalog, u saopštenju „delija“.

Nakon dvadesetominutnog bojkota, severnom tribinom zaorilo se „Ovo je Zvezda„, čime je čudna tišina prekinuta.

BONUS VIDEO: Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare