Fudbala nije bilo, uzbuđenja jeste. I te kako..

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Iza nas je 22. dan Svetskog prvenstva, prvi od dva odmora pre nego što igrači izađu na teren i daju odgovor na pitanje ko će morati da se zadovolji borbom za bronzu, a koga očekuje 90 minuta pokušaja da dođe do večnosti.

Iako fudbala nije bilo, to ne znači da smo ostali uskraćeni za mundijalska uzbuđenja.

Dan po završetku četvrtfinala, ljubitelji fudbala su dobili priliku da vide kako izgleda lopta kojom će biti odigrana završnica turnira.

U centru pažnje bili su Marokanci, ali ne oni u Kataru već stanovnici Francuske, pošto su nakon prolaza među četiri najbolja tima i zakazanog duela sa Francuskom napravili haos na ulicama, pa je policija morala da upotrebi suzavac.

Sa druge strane, Argentinci su još jednom pokazali ljubav prema Dijegu Maradoni.

Kristijano Ronaldo je najavio kraj reprezentativne karijere, što je izazvalo mnogo pažnje, Karim Benzema se oglasio moćnom porukom, dok su reprezentativci Hrvatske uspeh proslavili uz pesmu ozloglašenog Marka Perkovića Tompsona.

Za to vreme, Englezi se ne mire sa porazom od Francuske, pa su po sudiji „opleli“ brojni što bivši, što sadašnji fudbaleri „gordog albiona“.

O svemu tome detaljnije možete da pročitate u našem celodnevnom blogu ispod, a mi sa druženjem nastavljamo i sutra, 23. dana Mundijala, kada nas očekuju poslednje pripreme i hvatanje zaleta za konačan odgovor na pitanje – koga ćemo gledati u nedelju od 16 časova u pokušaju da pokori svet?