Zvezdan Terzić/Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izašao je prkosno i svu krivicu i zasluge pripisao samo i isključivo sebi.

Terzić je odlučio da se sukobi sa kritičarima i sa svima koji ne tvrde isto što i on, a to je da je ova sezona uspešna.

PROČITAJTE JOŠ

Odlučio je da istakne sebe kao čudotvorca za sve što je urađeno u periodu od poslednjih devet godina.

“Sve uspehe Zvezde pripisujem sebi. Veliki broj ljudi zaboravlja period od 2014. godine, kada je Zvezda bila pred gašenjem. Predlagali su da klub ode u strčaj, imam osećaj kao da su se neki probudili iz zimskog sna. A Endijaje? A sedam grupnih faza Lige šampiona, uspešan prolaz UEFA monitoringa, perfektno poslovanje Zvezde, imamo nulu u sivoj zoni. A 70 miliona tržišna vrednost i za to sam zaslužan, kao i ovo što sam kriv.”

Zatim je nastavio u sličnom tonu. Još jednom je govorio o pričama o pojačanjima.

“Zvezdaška javnost je surova. Svedoci smo mnogih igrača u prošlosti koji se nisu snašli u kratkom vremenu. Kod nas očekuju da posle 10 dana bude Mesi. Dečko je izgubio samopouzdanje, doveden je kao želja Bahara. Vi koji sedite ste ga dizali, ja sam spuštao loptu. Želeo je klasičnu devetku, nije se poklopio. Greške su sastavni deo posla, u matematici 2+2 je četiri, ovde je drugačije. Šerif ostaje ovde, ima ugovor, po FIFA propisima ne može da ide nigde, ostaje do juna sigurno. Videćemo kakvu ulogu će imati kod novog trenera. Mislim da Zvezda ima veliki igrački kadar, veći nego što je potreban kada igramo Evropu. Gledaćemo da se rasteretimo, bilo je mnogo nezadovoljnih igrača koji su hteli da igraju. Rekao sa Milojeviću da sada nabroji nekoliko nas najboljih 11, svako bi izabrao drugačije“, rekao je Terzić.

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare