Lukaš Hradecki
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Golman Bajer Leverkuzena Lukaš Hradecki bio je ljut nakon što je postigao komičan autogol u porazu od Monaka (3:2) u nokaut fazi Lige Evrope.

Finski golman je u devetom minutu odlagao da doda i tako dopustio Brilu Embolou da ga pritisne uz samo gol liniju. Embolo je dobio duel, a lopta se od Radeckog odbila u gol i prešla liniju.

PROČITAJTE JOŠ

„Pitajte sudiju, po meni je to čist prekršaj. Udario me i nekontrolirano sam pao. Meni je to prekršaj. Osim toga, ne razumem kako ne može ponovno da pogleda situaciju. Da me nije gurnuo, mogao sam bez problema da dodam loptu. Boli me *****, to je bezobrazno“, rekao je 33-godišnji Hradecki za nemački RTL.

Dodatno ga je naljutio kratak sukob između dve ekipe nakon što je meč završen.

„Motivisani smo za drugu utakmicu. Što se dogodilo nakon utakmice… Nova generacija, svako misli da ima veći **** od drugog. Ne razumem, sve su to deca, sve su to deca“, poručio je Hradecki.

Krepin Diata je pogodio za Monaku u 74. minutu, dok je Aksel Disasi bio precizan u drugom minutu sudijske nadoknade. Pogodili su Musa Dijabi i Florijan Virc za Bajer.

„Vratili smo se nakon što smo gubili, ali smo ponovno izgubili kontrolu nad utakmicom. Ne znam hoćemo li u revanšu imati toliko prostora. Utakmicu su odlučile sitnice, nismo trebali da izgubimo“, završio je Hradecki.

BONUS VIDEO Ferdinand u Dohi o Vidiću: Nemanja je najbolji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar