Foto: Printskrin YouTube FOX Sports MX

Mnogo toga smo videli u fudbalu, ali nekoga kao što je Roni Brunsvajk do sada baš i nismo. Potpredsednik Surinama, osuđeni diler, traženi pljačkaš banke, fudbaler i otac najmanje 50 dece!?

PROČITAJTE JOŠ

Ime Roni Brunsvajk verovatno malo kome nešto znači, ali sada će ga mnogi pamtiti.

Stvarno je u pitanju političar i osuđeni diler i fudbaler i bivši pljačkaš. Da, dobro ste pročitali, Brunsvajk je sve to i ima 60 godina, i to nije kraj.

Vlasnik je kluba Inter Mungtapu, za koji je i zaigrao, i to ni manje ni više nego u KONKAKAF ligi, drugom po jačini kontinentalnom takmičenju Srednje i Severne Amerike i Kariba.

Debi je upisao tako što je na terenu prveo 53 minuta na utakmici protiv Olimpije iz Hondurasa koja je pobedila sa ubedljivih 6:0. Brunsvajk je zaigrao zajedno sa sinom Damijanom.

Roni je nekadašnji pobunjenik, osuđeni diler droge tokom boravka u Evropi i vođa pobune 80-godina prošlog veka u Surinamu. Nema sumnje da se radi o živopisnom liku koji je šokirao sve kada se pojavio na terenu i to sa kapitenskom trakom.

Logično, ako je vlasnik kluba, onda je i kapiten na terenu. U istoriju je ušao i kao najstariji fudbaler koji je igrao u KONKAKAF takmičenju.

Brunsvajk raspolaže silnim bogatstvom nepoznatog porekla, a ostaće upamćen trenutak kada je iz helikoptera bacao novac siromašnim stanovnicima Surinama, koji su taj gest ocenili kao darežljiv.

BONUS VIDEO Gudelj: Džaja me bolesnog zvao u Zvezdu, išao sam kod vračara da se lečim

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar