Žizela Dulko i Fernando Gago
Foto: EPA/BALLESTEROS; Instagram Screenshot giseladulko

Mnogi su već zaboravili kakva se budućnost predviđala Fernandu Gagu dok je nosio dres Real Madrida. Ipak, uspeo je da se ponovo nađe u epicentru kada je napravio skandal o kome pišu sve novine sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Gago je tako ponovo privukao pažnju na sebe kada je došlo do pravog životnog klišea, koji zvuči kao fabula filma B produkcije.

Bivša teniserka Žizela Dulko odlučila je da se razvede od Gaga nakon što ga je uhvatila u krevetu sa – najboljom drugaricom.

Kako prenosi „Miror“ Gago je suprugu prevario sa njenom prijateljicom Veronikom, koja ima sjajnu figuru jer je vlasnica studija za pčes.

Ovu aferu je svetu obelodanila argentinska novinarka Sintija Fernandez koja je iznela i detalje koje bi mnogi odredili kao „sočne“.

„Otvorila je vrata i videla Fernanda sa drugom ženom. Oni su se venčali pre deset godina i imaju troje dece. Uvek su se držali dalje od javnosti. Razdvojeni su zbog prevare“, rekla je Fernandez.

Onda i objasnila kako se poznaju.

„Prevario je sa njenom najboljom drugaricom. To je grupa u kojoj su mame iz škole. Žizela ih je sad upisala u drugu školu.“

Nimalo neočekivano argentinski par se ne oglašava o ovoj aferi, pa nema zvanične potvrde ovih tvrdnji. Od kada se desio ovaj nemili incident nisu objavljivali ništa na društvenim mrežama.

Njih dvoje su se uzeli 2011. godine u Palermu, a on je od prijatelja tražio da mu da njen broj. Zbog braka sa Gagom je ova lepotica i ranije završila karijeru.

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram