Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Meč Čukaričkog i Partizana prekinut je posle 22 minuta.

Crno-beli i belo-crni nisu uspeli da odigraju utakmicu do kraja pošto su navijači Partizana od starta pravili probleme.

PROČITAJTE JOŠ:

Bacali su baklje i stolice sa tribina, uzvikivali „uprava napolje“, a onda se i potukli s policijom. U čitavoj gunguli koja je nastala, sudija Milan Mitić je posle jednog prekida naložio da se isprazni deo tribine.

Kada to nije uspelo, meč je prekinut, zbog čega su iz Superlige pojasnili ko je odlučivao o terminu, ali i šta su glavni razlozi da utakmica bude pomerena.

„Odigravanje meča 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana prekinuto je zbog nepostojanja uslova za igru i opasnosti po zdravlje aktera ovog susreta. Meč na Banovom brdu prekidan je nekoliko puta, a prekinut je trajno na osnovu procene glavnog sudije. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč će biti nastavljen sutra, u sredu 12. aprila 2023. godine, sa početkom u 18.00 časova. Meč će se igrati bez prisustva publike“, navode u saopštenju Superlige.

Grupa navijača Partizana ostala je pored stadiona i pored intervencije policije, a upravo su oni navodno vršili pritisak na igrače i stručni štab svog tima da ne nastavi susret u kom je do tog trenutka bilo 0:0.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar