Dušan Vlahović i Paul Pogba Foto: Agn Foto/LiveMedia / ipa-agency. / IPA / Profimedia

Novi odlazak iz Torina na pomolu.

Kada je 8. avgusta 2016. godine Pol Pogba pojačao Mančester junajte, postao je rekorder pošto je tim sa Old Traforda za usluge svog nekadašnjeg omladinca „staroj dami“ platio 105 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ...

Sedam godina kasnije, a godinu nakon što je došao u Juventus po drugi put, ovog puta kao slobodan igrač, reprezentativac Francuske nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Torina, a poznata je i cena po kojoj bi Juve prihvatio da se odrekne usluga veznog fudbalera.

Kako je prenela italijanska Gazeta, Pogba bi mogao da napusti klub za deset miliona evra, što je za deset puta manja suma od one po joj ga je Junajted kupio.

On je u prošlosti povezivan sa velikim brojem klubova iz Evrope – Real Madridom, Barselonom, Pari Sen Žermenom, Arsenalom, ali je sve izvesnije da će naredne sezone igrati za Al Ahli, klub iz Saudijske Arabije, koji je ujedno i jedini klub zainteresovan za njegove usluge ovog leta, najviše zbog brojnih povreda sa kojima se susreo prethodne sezone, zbog čega je odigrao samo deset utakmica.

BONUS VIDEO Sve što niste znali o najskupljem srpskom igraču – šta bi bio Vlahović da nije fudbaler

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar