Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić, koji se nalazio među 36 ljudi na zabavi u vikendici kraj Bijeljine, u kojoj je bilo oružja i droge, kada je uhapšena Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ekspresno se vraća na posao.

Među privedenima u akciji „Kristal“ zbog seks skandala koji je žestoko potresao region prošlog meseca bio je i slovenački arbitar Vinčić.

PROČITAJTE JOŠ

I verovali ili ne, on će već danas biti na terenu, kada će deliti pravdu u meču između Aluminija i Tabor Sezane, koji je zakazan za 18 časova. Biće mu to prvo pojavljivanje u javnosti.

Vinčić spada među najuglednije i najcenjenije sudije u Evropi, zato ne čudi što su mnogi bili šokirani da je umešan u čuvenu priču „Ajfon i 26 punjača“.

Podsetimo, slovenački arbitar se za tamošnje medije pravdao kako se slučajno našao sa tim društvom u Republici Srpskoj.

„Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, gotovo nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju“, branio se tada nevešto Vinčić u razgovoru za portal 24.ur.com.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar