Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Australijski reprezentativac Miloš Degenek ima opciju da ode iz Crvene zvezde.

Njega u Al Vaslu želi Miloš Milojević, čovek koji je do prošlog proleća vodio crveno-bele.

PROČITAJTE JOŠ:

Milojević je lani doneo Zvezdi duplu krunu pre nego što je zamenjen Barakom Baharom. Izraelac je iz plana potpuno izbrisao iskusnog Degeneka, a ukoliko ga Vladan Milojević ne vrati u rotaciju, odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate nije nemoguć scenario.

Mocart piše da je prvoplasirani tim tamošnjeg šampionata pod palicom Miloša Milojevića raspoložen da Degeneka dovede na pozajmicu.

Australijskom internacionalcu bi minutaža značila jer je ove sezone odigrao samo 399 minuta na osam utakmica u dresu Zvezde. Status mu se promenio posle meča sa Voždovcem i to bi u drugom klubu Miloš Milojević mogao da promeni.

Na Degenekovoj poziciji su Aleksandar Dragović i Naser Điga imali prednost kod Baraka Bahara u Ligi šampiona i Superligi Srbije, sporadično i Uroš Spajić, a između Zvezde i Al Vasla je navodno već uspostavljen kontakt u vezi sa Degenekom, koji je svojevremeno dobro igrao kod novog-starog Zvezdinog trenera Vladana Milojevića.

Degenek je do sada odigrao ukupno 140 takmičarskih utakmica za Zvezdu, dao je tri gola i podelio sedam asistencija za tri mandata u Ljutice Bogdana. Ovaj poslednji traje od leta kad je stigao iz Kolumbus Krua za pola miliona evra i potpisao ugovor do juna 2025.

BONUS VIDEO: Pet najboljih golova u subotnjim mečevima FA Kupa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar