Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Falilo je i igrača, ali i malo sreće i energije.

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica kaže da je njegova ekipa odigrala hrabro protiv Kluža, uprkos činjenici da su crno-beli poraženi.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su izgubili 1:0, a jedini pogodak postigao je Marko Dugandžić u 35. minutu prvog poluvremena.

Partizan je prvi pripremni meč odigrao u kombinovanom sastavu gde su, u izostanku štopera, na tim pozicijama bili Šehović i Jevtović.

„Ima mnogo stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan, a posebno hrabrost koju su pokazivali u igri i ideju koju su igrači tako brzo prihvatili. Mislim na način na koji su kontrolisali utakmicu, ritam protiv protivnika koji je kvalitetan, prvak svoje zemlje. Duže su zajedno, prvenstvo im počinje ranije i ovo im je već treća utakmica priprema, a nama prva i način kako smo sa karakterom postpupili veoma raduje kao i momci koji su izdržali 90 minuta“, rekao je Stolica posle meča.

Ono što je rekao i pre nekoliko dana, brine ga i sada – samo da svi igrači ostanu zdravi kad se tim kompletira.

„Tu je problem što zabrinjava što se igrači zamotavaju u led i nadam se da neće biti ništa ozbiljno. Nažalost, morali smo da preuzmemo ovu vrstu rizika, sad se nadamo da ćemo se oporaviti kvalitetno i preostaje da sačekamo ostatak ekipe. Danas smo imali mogućnost za samo nekoliko izmena, tako da komplikovano jeste, ali šta da radimo idemo dalje“, dodao je Stolica.

BONUS VIDEO – Stolica: Došao sam da pobeđujem i vratim navijače na stadion

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar