Navijači Vojvodine
Foto: Youtube Screenshot Super liga Srbije

Vojvodina naredne tri utakmice u gostima, neće imati podršku organizovanih navijača, dok je fizioterapeut Javor Matisa, Miodrag Kurtić, kažnjen šestomesečnom zabranom obavljanja posla.

Obe odluke donela je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojvodina je kažnjena zbog nereda na meču protiv Napretka u Kruševcu. Tom prilikom navijači su nasrnuli i na redara, kome su polomili nos.

Nesrećnom čoveku bio je oduzet i telefon, koji mu je kasnije bio vraćen, ali bez snimaka i fotografija.

Pored, reklo bi se blage kazne, za nedolaženje navijača na tri naredne gostujuće utakmice, Vojvodina je kaznjena i novčano i to sa 200.000 dinara. Taj iznos klub će morati da uplati u kasu Fudbalskog saveza Srbije.

Osim Vojvodine, od početka sezone zabranom organizovanog vođenja navijača, kažnjeni su i Voždovac i Partizan.

Miodrag Kurtić važi za problematičnog čoveka, pošto mu ovo nije bio prvi incident. Više puta je bio kažnjavan, a ovoga puta će morati da pauzira čak pola godine.

Ovu kaznu je dobio zbog toga što je nakon utakmice sa Inđijom, nasrnuo na Vladana Milosavljevića, prvotimca suparničkog tima. Kurtić ga je udario, a teži incident je sprečen zahvaljujući reakciji redara i predstavnika oba tima.

Kazna obuhvata zabranu ulaska u svlačionicu, ili pristupa klupi za rezervne fudbalere, kao i nedozvoljen ulazak u prostorije kluba, ili saveza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar