Srpski fudbaler Stefan Mitrović kaže da mu je gol protiv Ferencvaroša ulio samopouzdanje.

Zvezda je u četvrtak uveče pobedila Ferencvaroš sa 4:1 i upisala prvi trijumf u grupi H.

PROČITAJTE JOŠ:

Monako i Ferencvaroš su prvi i drugi sa po šest bodova, Trabzon takođe ima tri, a Zvezda je na svom stadionu uhvatila poslednji priključak za proleće u Evropi.

Mitrović je bio strelac za svoj tim, efektnog gola u 35. minutu, kada je trzajem udesno izdriblao a onda zakucao loptu pod prečku za 2:0.

„Utisci su odlični, da postignem gol kući ovde u prvom startu u Evropi, u sjajnoj atmosferi, stvarno je fenomenalno. Srećan sam zbog gola, ali najbitnije je što smo pobedili. Borimo se za prvo mesto u grupi, nadamo se da ćemo sledećeg četvrtka igrati ovako i da ćemo pobediti“, rekao je Mitrović posle meča.

Trener Miloš Milojević mu je u sredu rekao da će biti starter.

Stefan Mitrović; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Juče mi je rekao da ću biti starter i namestio sam glavu da igram što bolje, da iskoristim šansu, pružim dobru partiju. Mislim da sam odigrao dobru utakmicu i nadam se da ću nastaviti u ovakvom ritmu“.

Mitrović navodi da će se truditi da svaki meč odigra što bolje, manje mu je bitno da li će davati golove ili deliti asistencije.

Opisao je i kako je doživeo svoj pogodak protiv veoma dobrog mađarskog protivnika.

„Jeste, Kanga je dao za 1:0, ali je bila čvrsta utakmica. Kad sam dao za 2:0 diglo nas je sve, meni je mnogo značilo za samopouzdanje. Drugo poluvreme smo sjajno otvorili i sve u svemu, lepa pobeda“, zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO: Terzić zagrlio Dragovića, pravio šou sa Kangom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar