Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podiže se bura pred novi okršaj večitih rivala.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odgovorio je na saopštenje navijača tog kluba o sastanku generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Na tom sastanku je, prema tvrdnji navijača crno-belih utvrđen cilj da se destabilizuje Partizan.

„Tom prilikom je dogovoreno da se na utakmicama koje bude igrao FK Partizan na sve načine spreči osvajanje bodova, tendencioznim suđenjem na štetu Partizana, a sve kako bi Partizan izgubio bodovnu prednost koju je u tom trenutku imao u odnosu na Zvezdu. Zauzvrat, Zvezdan Terzić je dao obećanje Šurbatoviću da Crvena zvezda neće biti protiv predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da se neće protiviti izboru Šurbatovića i njegovih kadrova u organe FSS“, piše u saopštenju navijača.

Zvezda i Partizan u subotu od 18 časova igraju 167. večiti derbi i ovaj verovatno odlučuje o osvajaču titule.

Crveno-beli su pred prolećni deo prvenstva imali pet bodova zaostatka, a sad imaju dva boda viška u odnosu na Partizan.

Stanojević je na konferenciji pred 167. derbi prokomentarisao upravo ovu tvrdnju navijača.

„Nemam stvarno tu da komentarišem, ne znam ko su tu i šta dogovarao. Znam samo šta je činjenica, a činjenica je da smo dosta puta imali problema koje smo imali. Vi ste bili svedoci svega toga. A ovo, šta se ko dogovarao, time neka se bavi neko drugi. Ja bih se ipak bavio terenom i onim što zavisi od nas, koliko zavisi u određenom trenutku. Nekad ne zavisi, nekad zavisi. Ne želim da tražimo izgovore i nešto slično. Drugačije se nešto dešava u ovoj polusezoni i time neka se bave drugi ljudi, ne mogu ja da se bavim svim stvarima“, rekao je strateg kluba iz Humske.

Podsećamo, Stanojević je neposredno pre utakmice bio na udaru navijača Crvene zvezde jer se žalio da VAR sistem ne radi uvek kako treba i da to nikome nije u interesu.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar