Foto: Starsport

Partizan je odigrao nerešeno u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencija na gostovanju protiv Sočija.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom sa Sočijem, ali ne i odlukama sudije u tom duelu.

„Zadovoljan sam, naravno. Ovo je izuzetno teška utakmica protiv dobre ekipe. Važno je da smo do kraja u igri. Sada imamo naše navijače, iako neće ni u Beogradu biti lako, biće teško“, rekao je Stanojević posle utakmice u Rusiji.

Ističe da su i uslovi bili problematični.

„Bilo je izuzetno teško da se adaptiramo na vremenske uslove, ali momci su junački izdržali. Nije ni Sočiju bilo lako iako su domaćini. Igrali smo sa karakterom. Očekivano teška utakmica protiv dobre ekipe. Imaju moć, brzinu… Nije lako igrati sa njima. Dobro smo parirali, nismo dozvolili da nas ugrožavaju“, kazao je Stanojević.

Soči je poveo iz penala, koji je arbitar dosudio tek posle intervencije pomoćnika, ali prekršaj nije bio u 16 metara.

„Bilo je stvarno čudnih odluka, neverovatno. Ali, da ne komentarišemo to…“, rekao je Stanojević i dodao da su svi videli da nije bilo penala.

On naglašava da mu je bilo čudno kako je odluka uopšte doneta.

„Bili smo blizu, videli smo, nije hteo ni faul da svira. Ne znam zašto mu je neko sa tribine tamo, van stadiona rekao… Ni na stadionu nije bio“, dodao je.

Svi u Partizanu su burno reagovali.

„Prirodno je… Došli smo ovde, ginemo… Kada se daješ toliko mora da bude sve kako treba i prirodna nervoza je tu“, istakao je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar