Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Stanojević , trener Partizana, je pred meč protiv Zlatibora rekao da je rotacija u sastavu neophodna jer su igrači posle utakmice u Moldaviji veoma umorni.

Meč osmog kola Superlige Partizan igra protiv Zlatibora na gostovanju. Crno-beli tu utakmicu igraju posle prolaska u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope i posle veoma teškog meča protiv Sfintula u Moldaviji.

„Imali smo 120 minuta, put, igrači su umorni, idemo opet na put i to nam malo stvara probleme ali ovo nam je mnogo važna utakmica i tako se i pripremamo. Neću nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, samo ću ih odmarati od utakmice iz Moldavije. To će da bude rotacija, dakle ne zato što se pripremamo za Belgijance nego zato što su igrači dosta igrali“, rekao je trener Paritzana Aleksandar Stanojević.

PROČITAJTE JOŠ

On je poručio da su svi igrači zdravi, da Takuma Asano nema povredu, a jedino je pod znakom pitanja Sadik za koga će se pred sam meč znati da li može na teren.

„Spremni smo, realnost je da se igra na tri dana i zašto mi ne bismo tako igrali. Svi su zdravi, videćemo kakav će meč biti, nadam se da ćemo biti dominantni“, reako je Stanojević.

On je takođe rekao da će crno-belima biti potrebna pojačanja.

„Nadam se da će biti više od jednog pojačanja. Mislim da su nam neophodna“.

Novinari su trenera Partizana pitali i zašto tim nema mlade igrače koji su uvek bili okosnica pa tako na poziciji bonusa, tačnije obaveznog jednog igrača koji je mlađi od 21 godine igra golman.

„Ne volim da se priča da Popović brani zato što je bonus, ni on se ne oseća dobro zbog toga. On je talentovan i budućnost je Partizana. Međutim Stojković bi branio da nije takva situacija. Imamo drugih igrača, verujemo Popoviću. Što se tiče bonusa, ne kuburimo sa mladim igračima, posebno napred“.

Partizan igra sa Zlatiborom u nedelju od 19 časova.

Crvena zvezda – Voždovac

Posle eliminacije od Omonije, Zvezdu večeras čeka duel s Voždovcem (19.00), i veliko je pitanje koliko su crveno-beli uspeli da se oporave od šoka na Kipru. Kec je 1.13, dupla šansa X2 5,80, a pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Voždovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar