Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, čestitao je protivniku na plasmanu u plej-of Lige Evrope, a za svoju ekipu je poručio da je bila konkretnija, ali da je nedostajala realizacija.

„Mislim da smo bili konkretniji, imali smo više šansi, nismo ih iskoristili. Primili smo dva gola iz prekida. Čestitam protivniku na prolazu. Jedan dobar tim ide dalje“, rekao je Stanojević na startu konferencije u Belgiji.

PROČITAJTE JOŠ

Jedno od ključnih pitanja bilo je zbog čega Sejduba Suma, najbolji pojedinac susreta iz tabora crno-belih, nije bio starter, a Stanojević je odgovorio:

„Nije lako napraviti šansu, oni su primili najmanje golova prošle godine. Ove su prvi. Jednostavno, bilo je teško. Imali smo prilika u drugom poluvremenu, Suma je ušao tada, jer nije u ritmu. Uneo je promene, sa te strane možemo da budemo zadovoljni“.

Pričajući o igri Partizan, šef stručnog štaba imao je šta da zameri svojim izabranicima za prikazano u Belgiji.

„Nismo bili dobri u ofanzivnoj fazi u prvom poluvremenu. Izašli smo ofanzivno, ali nismo bili ofanzivni. Ali, kontrolisali smo rivala. Bili su bolji fizički“, pourčio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare