Foto: Tanjug/Laurence Griffiths/Pool Photo via AP

Dejan Stanković se sa Crvenom zvezdom nalazi u Austriji, gde crveno-beli rade na pripremama za sezonu 2021/2022, a trener Zvezde je otkrio poslednje novosti vezane za prelazni rok.

Trener tima sa Marakane se prvo osvrnuo na dešavanja vezana za dolazak napadača u Ljutice Bogdana, mada to neće biti i jedini dolazak:

„Radimo na špicu, to je jasno. Ima par imena koja su dosta interesantna. U ovom momentu prelazni rok nam ne ide, siguran sam da će za mesec dana biti druga priča i da će nama nuditi igrače. Mislim da će u naredna dva dana doći dvojica igrača, a uveren sam da ćemo i špica završiti u narednih četiri-pet dana.“

PROČITAJTE JOŠ...

Ekipi će se uskoro priključiti i Aleksandar Dragović, možda i najveće pojačanje koje je Zvezda dovela u dosadašnjem toku prelaznog roka:

„Kao i sa Milanom Borjanom, dogovorili smo se o sedam-osam dana slobodna. On će doći petog jula na pripreme. Njegove utakmice su stvarno bile na jednom ogromnom nivou, igrač koji može da donese dosta stabilnosti, konkretnosti, da ne pričam o iskustvu. Mislim da je u pravim godinama da može da donese razliku u naš tim“, otkrio je trener Zvezde.

Osvrnuo se potom i na Srđana Babića, od kog su velika očekivanja pred početak naredne sezone:

„Očekivanja su ista od njega, kako i od svih. Ima godinu dana iskustva više, zrelosti. On je momak koji mora da preuzme odgovornost, da pokaže ličnost, ako zasluži da igra, naravno. Ima odgovornost da zameni Nemanju Milunovića, koji je bio odličan i na terenu, ali i u svlačionici. A nije lako zameniti čoveka kakav je Đed“, zaključio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar