Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar na gostovanju sa 4:0, a zadovoljan igrom crveno-belih bio je i trener Dejan Stanković.

Stanković rekao je da je mnogo lakše igrati kada se meč otvori na pravi način i ranim pogotkom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada otvoriš utakmicu na pravi način, iz prvog napada ili prekida stigneš do gola, stvari kasnije budu dosta lakše. Ovo je teško gostovanje, dugačak put, uslovi nisu bili baš najbolji za igru. Mislim da je dobro što nije bilo publike, to bi bila totalno drugačija utakmica“, izjavio je Stanković, a preneo klupski sajt.

Osvrnuo se šef stručnog štaba Zvezde i na činjenicu da je mladi Strahinja Eraković nosio kapitensku traku na meču protiv Novog Pazara.

„Kapitenska traka je jedna nagrada za Erakovića koji je bio dugo povređen. Dosta puta sam rekao da se radi o momku koji ako nastavi ovako da napreduje pred njim će biti jedna blistava karijera, nema razloga da ne bude tako“, rekao je Stanković.

Zvezda će sledeći meč odigrati u Bugarskoj protiv Ludogoreca, u drugom kolu grupe F Lige Evrope, a nakon problema sa stomačnim virusom još uvek se ne zna ko će putovati u Razgrad.

BONUS VIDEO Eduardo Kamavinga zvezda Real Madrida

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar