Stanković hvali Zvezdine tinejdžere, već najavljuje start prolećne sezone

Fudbal 21. jan. 202211:17 > 11:48
Podeli:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je tokom priprema za prolećnu polusezonu.

„Gledali smo da posle svakih priprema podignemo nivo fizičke spreme. Pripreme su dosta jake, drago mi je što igrači stoički izdržavaju i što ih iznose lakše nego prethodne. Fudbaleri kažu da nisu umorni da bi bili jači i hrabriji pred kamerama, ali dosta smo jako radili. Pojačali smo pripreme i ono što smo zacrtali je ispunjeno“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je sumirajući dosadašnji rad na pripremama u Antaliji istakao da se pored napornih treninga, gde je akcenat na povećanju kondicije, radi i na taktici.

"Zadovoljan sam radom na taktici, s obzirom da imamo dosta igrača uspeli smo sve da “upakujemo”. Prateći njihov umor ili ono što smo radili sa kondicionim trenerom, uspeli smo da to ne bude previše niti premalo, tako da smo zadovoljni. Ima igrača koji su se poboljšali što se tiče forme, pokazali su volju i želju za dokazivanjem. Ako nastave ovako imaću izbor i prirodnu selekciju, odnosno da na svakoj poziciji imamo minimum dva fudbalera koji konkurišu za mesto u timu", izjavio je Stanković za klupski sajt.

Zvezdin trener pohvalio je mlade igrače koji su na pripremama sa prvim timom, a zatim dodao da su rivali pažljivo birani.

Zvezda će na priorema igrati protiv Maribora, Laska, beloruskog i ukrajinskog Šahtjora.

"Četiri zahtevne utakmice, gledaćemo da svi igraju, budu spremni kada dođe 12. februar i krenemo u novi ciklus mnogo bitan za svakog navijača i za svakog ko prezentuje klub iznutra. Važan period je ispred nas", poručio je Stanković i naglasio da je atmosfera u ekipi na visokom nivou.

BONUS VIDEO Novak navija u transu, nervira se, samo što nije uleteo na parket, Zvezda - Barselona 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar