Stanković Dejan
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, dva dana pred meč sa Mačvom pričao je i o Federiku Makedi i Branislavu Ivanoviću.

Ti igrači su se pominjali kao moguća pojačanje srpskog šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanović je snimljen na razgovorima sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem, dok je navodno dogovor sa Makedom postignut, ali ostaje da se stvari utanače sa Panatinaikosom.

Srpski prvak gostuje u Šapcu, u nedelju od 18.30, u trećem kolu Superlige. Ipak, mnogo više pažnju privlače potencijalna pojačanja.

„Pitate me za Makedu? Pročitao sam i ja tu vest. Stalno sam u kontaktu sa čelnicima kluba, ako se nešto bude desilo, znaću prvi. Stvarno klub radi fenomenalan posao, tu mislim na direktora Zvezdana Terzića zajedno sa Mitrom Mrkelom. Mnogo smo pričali u poslednjih mesec dana, oni znaju moj mozaik i kako želimo da izgledamo. Biće još pojačanja, to znajte, nešto sam vam otkrio. Ali, neću o imenima“, poručio je Stanković.

Što se tiče sastanka Branislava Ivanovića i Terzića, trener Zvezde kaže:

„To su dva prijatelja, ne znam o čemu su pričali. Normalno je da se ode na ručak sa prijateljem. To je fenomanalno. Bane je legenda, njemu su vrata otvorena. Znam šta je želja, ne znam šta je realnost“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar