Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, koji je isključen u 65. minutu, nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza od Hofenhajma na startu Lige Evrope - 2:0 (0:0).

Šef stručnog štaba crveno-belih izneo je utiske posle meča, gde je pričao o porazu, ali i o činjenici da je poslat pre vremena na „hlađenje“.

PROČITAJTE JOŠ

„Jaka utakmica, dobra utakmica. Parirali smo, jednoj dobro uigranoj ekipi, pružili smo dobar otpor, a sitnice su prevagnule na njihovu stranu. Imali smo posle primljenog gola šansu da izjednačimo iz prekida preko Sanoga. Drugi gol smo poklonili, na tome treba da radimo. Momcima ne mogu ništa da kažem, zamerim. Odigrali su fajtersku utakmicu, koju su, ponavljam, sitnice odlučile“, rekao je Stanković.

Na pitanje šta se dogodilo u 65. minutu kada ga je glavni arbitar iz Španije isključio zbog drugog žutog kartona, Stanković je odgovorio:

„Ne znam, ništa ružno nisam rekao. Pitao sam ga da li je bio faul? On je imao sekundu rasprave. Jesam vodio energičnu utakmicu, kao što to uvek radim, ali crveni karton nema veze s vezom“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare