Kristijano Ronaldo FK Juventus Depresija
Foto: EPA-EFE/Claudio Giovannini

Žorž Mendeš, predstavnik portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda nije ispregovarao Portugalčev odlazak iz Juventusa, a pregovori su u zastoju.

PROČITAJTE JOŠ:

I dok portugalski mediji tvrde da je Ronaldov povratak u Englesku praktično gotova stvar, iz Italije stižu oprečne informacije.

Koplja se lome oko 28, 30 miliona evra, koliko Juventus želi da proda Ronalda. O njegovom odlasku u Mančester siti se priča već nekoliko dana, ali je problem u torinskom klubu.

Italijani ne žele da ostanu bez ijednog evra za igrača kog su pre tri godine platili više od 110 miliona. Zato Fabricio Romano javlja da je uprava italijanskog kluba rekla „ne“ transferu i odlasku Kristijana.

Siti ne želi da plati novac koji Juventus traži, a Ronaldu ugovor ističe juna 2022. godine.

S obzirom na to da Portugalac želi da ide, a da više nije u godinama kada može da čeka, utoliko mu je situacija više nezavidna.

Ronaldo nije hteo da bude starter protiv Udinezea, jer je Mendeš tada bio u Mančesteru, dok je u četvrtak u Torinu razgovarao sa upravom „stare dame“.

Situacija je napeta, pošto za 36-godišnjeg igrača nisu stigle zvanične ponude. Uz to, problem bi mogla da bude i Ronaldova plata, pošto je uprkos godinama i dalje u ozbiljnoj formi.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković o Zvezdinoj utakmici sa Klužom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar