FOTO: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Vraća se u tim u kom je bio dve godine

Srpski reprezentativac Filip Đuričić trebalo bi da postane novi igrač Sampdorije, nakon što mu je nedavno istekao ugovor sa Sasuolom.

PROČITAJTE JOŠ:

Dugo je trajala saga oko Đuričićevog transfera, interesovali su se Salernitana i Torino, pisalo se da je Filip blizu odlaska na jednu od pomenutih destinacija, ali izgleda da je ipak Sampdorija ponudila bolje uslove.

Informaciju o transferu srpskog veziste objavio je dobro informisani novinar Đanluka di Marcio, koji piše da je Sampdorija ponudila vezisti dvogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu godinu.

Zanimljivo je da je Đuričić već nastupao za Sampdoriju u periodu od 2016. do 2018. godine, ali se tada nije mnogo naigrao, pa se očekuje da sada dobije nešto bitniju ulogu u timu.

Srbin je protekle sezone bio član Sasuola za koji je odigrao samo 12 utakmica na kojima je postigao dva gola i imao jednu asistenciju. Uzrok tako malom broju utakmica je bila povreda, koja ga je odvojila od terena nekoliko meseci.

Đuričić je u karijeri osim za pomenute klubove igrao i za Radnički Obrenovac, Herenven, Benfiku, Majnc, Sautempton, Anderleht i Benevento.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar