Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Fudbalska reprezentacija Srbije biće rival reprezentaciji Švedske u poslednjem meču koji će Zlatan Ibrahimović odigrati u karijeri.

Čuveni Ibra je u junu 2023. godine okončao karijeru i rekao „zbogom“ profesionalnom fudbalu, ali će poslednji meč odigrati u dresu Švedske.

Naime, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije verifikovali su ugovore o odigravanju četiri prijateljske utakmice u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ...

Srbija će tako 21. marta igrati protiv Rusije, 25. marta sledi duel sa Kiprom, protiv Austrije će „orlovi“ igrati 4. juna, a osam dana kasnije uveličaće oproštaj jednog od najboljih napadača u novijoj istoriji fudbala.

„Posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović“, navedeno je u saopštenju FSS.

Pored toga, FSS je potvrdio da će 3. aprila 2025. godine Beograd prvi put u istoriji biti domaćin Kongresa UEFA, dok je Dejanu Santraču i Sudijskoj komisiji data puna podrška, navedeno je u saopštenju IO FSS.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar