Foto:Srdjan StevanovicStarsportphoto

Reprezentacija Srbije u fudbalu je posle uspeha u martovskom delu kvalifikacija ponovo na okupu i sprema se za nastavak borbe za plasman na svetsko prvenstvo. Pre duela sa Luksemburgom i Republikom Irskom, selektor Dragan Stojković Piksi će proveriti naše igrače u prijateljskoj utakmici protiv Katara.

PROČITAJTE JOŠ

Meč protiv domaćina sledećeg Svetskog prvenstva se igra u Mađarskoj u Debrecinu, a možete ga gledati ekskluzivno na televiziji Nova S sa početkom od 20.45 minuta.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na trojicu fudalera u predstojećim susretima.

„Nažalost trojica igrača će biti, to jest već su van ekipe. To su Marko Grujić, Uroš Spajić i Marko Petković. Oni su već u ponedeljak napustili kamp. Naravno da se radi o povredama koje ne mogu biti sanirane za Katar, Luksemburg i Irsku“, objasnio je Piksi.

Selektor je najavio i da će ekipa igrati u kombinovanom sastavu protiv Katara kako bi isprobao neke opcije za ono glavno što sledi

„Mi volimo da igramo napadački i nastavićemo u tom stilu. Mislim da će tako biti i protiv Katara u sredu. Što se tima tiče, mislim da će biti kombinovan, razlog za tako nešto je u činjenici da imamo dve utakmice protiv Luksemburga i Irske, koje su od velikog značaja za nas. Ali, naravno i protiv Katara očekujemo dobar meč. Ulazimo motivisani i sa respektom prema Kataru. Kao što znate, to je utakmica koja ide u grupu prijateljskih utakmica, jer taj rezultat, kakav god bio, neće se računati“, rekao je Stojković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar