Dušan Vlahović Foto:Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski napadač i dalje želja kraljevskog kluba.

Real uveliko radi na rekonstrukciji tima za narednu sezonu, a posebna pažnja je usmerena na ofanzivnom delu.

Španski list „As“ tvrdi da Real Madrid nastavlja da procenjuje opcije koje ima za jačanje pozicije napadača.

PROČITAJTE JOŠ

Kraljevski klub ima dve mogućnosti. Prvi je da se kupi renomirani napadač, koji će sigurno koštati preko 100 miliona evra, a drugi da se odluči za nekog jeftinijeg, da li je to mladi napadač ili neko pri kraju karijere, koji bi služio kao rešenje do leta sledeće godine kada će Erling Holan i Kilijan Mbape postati realnije opcije.

Spisak potencijalnih rešenja za renomiranog napadača suzio se na tri imena, a to su Dušan Vlahović, Gonsalo Ramos i Hari Kejn. Prema rečima „Asovog“ Marka Ruiza, miljenik ljudi u Realu je Kejn, za koga Totenhem traži 115 miliona evra i otvoreniji je za ideju da ga proda stranom klubu, više nego nekom od rivala u ligi.

Kejnova želja da ostane na ostrvu može biti problem. Njegova velika želja je da obori rekord Alana Širera po broju golova u Premijer ligi. Fali mu 49 golova do Širerovih 260 i potrebne su mu još najmanje dve sezone.

Međutim, Realova skauting služba ga veoma ceni i Španci bi mogli da daju sve od sebe da ga dovedu u Madrid. Sa 30 godina, Kejn opsesivno brine o svom zdravlju i ishrani i trebalo bi još dugo da igra na najvišem nivou. Ako potpiše za Real, to bi značilo da Holan verovatno neće krenuti njegovim putem sledećeg leta, što nije tačno za Mbapea, koji će tada biti slobodan i može da igra na krilu.

BONUS VIDEO Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar