Foto: EPA-EFE/Phil Noble / POOL

Mogu li da oporave posrnule klubove i nakon dugo vremena zablistaju kao treneri?

Ole Gunar Solskjer i Rafael Benitez uskoro bi mogli da se vrate u Premijer ligu, pošto konkurišu za poslove u Vulverhemptonu i Notingem Forestu.

Norvežanin je u novembru prošle godine nakon niza loših rezulatat dobio otkaz u Mančester junajteda, a od tada nije imao angažman.

Kako prenose britanski mediji, Solskjer je sada želja Vulverhemptona, koji je nedavno otpustio Portugalca Bruna Laža zbog loših rezulatat na startu prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz Norvežanina kandidati su i Pedro Martins, bivši trener Olimpijakosa, kao i Karlos Karvaljo, nekadašnji trener Svonsija.

Solskjer je pre Junajteda radio o MOldeu i Kardifu, a za sada mu trenerska karijera nije ni upola uspešna kao igračka. Kao trener, Solšer je dva puta bio prvak Norveške s Moldeom i osvajač Kupa te zemlje, dok je s mladim timom Junajteda 2010. godine osvojio Premijer ligu.

Što se Beniteza tiče, on se u medijima spominje kao naslednik Stiva Kupera, koji je pred otkazom u Notingemu, jer se ekipa nalazi na dnu tabele.

„Šumari“ su tokom prelaznog roka uložili veliki novac u pojačanja, dovedeno je preko 20 novih igrača, ali zapaženih rezultata još uvek nema

Benitez (62) je u Premijer ligi vodio Everton, Njukasl, Čelsi i Liverpul, a bio je trener, između ostalih, i Reala, Valjadolida, Valensije, Intera i Napolija.

Španac definitivno ima iskustva da izbavi ekipu iz problema, ali već dugo nije napravio veliki uspeh i nije više tražen kao pre.

BONUS VIDEO Navijači Liverpula pevaju u Ronaldovu čast, podržali ga u trenutku najveće tragedije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar