Foto: Starsport

Nije mu se čekalo još mesec dana.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković dobio je otkaz u Rapidu iz Beča.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo dan nakon što je Zvezda u finalu Kupa pobedila Partizan sa 2:1, a Stojković taj meč gledao sa stadiona, Stojković je otpušten u Rapidu.

Na svom zvaničnom sajtu klub u petak navodi da je dotle dovelo nekoliko „neprihvatljivih incidenata“.

Stojković nije bio dostupan klubu za meč u plej-ofu protiv Tirola (pobeda 2:1) u sredu, pa je došao na Marakanu da gleda Zvezdu i o tome su se oglasili ljudi iz Rapida.

Direktori Zoran Barišić i Kristof Pešek kažu da se Rapid trudi da ispuni ugovorne obaveze sa svim igračima. Shodno tome, očekuje isto zauzvrat i od igrača.

„Svako ko igra u Rapidu mora da bude potpuno posvećen, očekuje se najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana na poslu. Jasno je da će biti posledica za sve one koji prave probleme u našim redovima ubuduće i nećemo tolerisati takvo remetilačko ponašanje Niko nije veći od kluba“, poručili su Barišić i Pešek.

Nešto slično poručio je i predsednik Rapida Martin Brukner, koji dodaje da je razočaran što ne vide svi igrači svoje obaveze na jednak način.

Inače, austrijski mediji pišu da je Stojković, kom je ugovor isticao krajem juna ove godine, navodno već odlučio da pređe u LASK i da nije želeo da igra više za Rapid.

BONUS VIDEO: Uvrede navijača Zvezde za Aleksandra Stanojevića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar