Neymar Foto:EPA-EFE/STRINGER

Novi nivo ludila.

Kada je došao iz Pari Sen Žermena, Nejmar je viđen kao fudbaler koji bi uz Kristijana Ronalda trebalo da bude „udarna igla“ promocije fudbala u Saudijskoj Arabiji, ali bi rastanak mogao da usledi mnogo ranije nego što je iko (sem, verovatno, Nejmara) to očekivao.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, kako je preneo brazilski novinar Ademir Kvintino, Nejmar je već doneo odluku o odlasku iz redova kluba u koji je tek stigao.

Navodno, Nejmar želli da se vrati u Brazil zbog čega sa Al Hilalom nije potpisao četvorogodišnji već dvogodišnji ugovor, a Kvintino je, pozivajući se na svoje izbore bliske Nejmaru i njegovom ocu, otkrio da su već stupili u kontakt sa Santosom u koji se nekada najtalentovanijih fudbaler sveta otisnuo put Evrope i zadužio opremu Barselone.

Kako tvrdi ovaj novinar, Nejmarov cilj je da se u dresu Santosa izbori za mesto u reprezentaciji Brazila pred nastup na Svetskom prvenstvu koje će 2026. godine biti održano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.

Brazilski fudbaler se našao u centru pažnje zbog sukoba sa trenerom, a situaciju o njegovom statusu podgrejalo je i odsustvo sa utakmice prvog kola Kupa kralja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar