Foto:EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Utakmica La Lige između Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa odložena je usled mećave u Madridu, zbog koje nije mogao da sleti avion koji je prevozio baskijsku ekipu.

PROČITAJTE JOŠ

Mećava je zahvatila Španiju i napravila haos, stotine automobila ostalo je blokirano, aerodrom u Madridu je zatvoren i zemlja paralizovana. Najgore se tek očekuje sa dodatnih 20 i više centimetara snega, što su meteorolozi prognozirali za vikend.

Zbog snežnih padavina, najvećih u poslednjih 50 godina u toj zemlji, koje nisu oslabile tokom noći, crveni meteoalarm je na snazi u pet regiona u centru Španije.

Fudbalski savez Španije odložio je utakmicu koja je ove subote trebalo da se odigra na stadionu Vanda Metropolitano. Novi termin će biti naknadno određen, u već gustom kalendaru takmičenja nakon što je sezona kasnije počela zbog pandemije koronavirusa.

Fudbaleri Atletika krenuli su u petak iz Bilbaa, ali je avion morao da se vrati iz Madrida pošto je aerodrom zatvoren.

Fudbaleri Reala uspeli su u petak uveče da otputuju u Pamplonu, gde će večeras od 21 sat igrati protiv Osasune, a zanimljivu scenu priredili su igrači Rajo Valjekana koji su gurali automobile na autoputu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar