Foto: Instagram/ Nusr et

Napadali navijači širom planete.

Argentina je postala prvak sveta u Kataru, a nakon velikog finala je usledilo veliko slavlje igrača na terenu i slikanje sa kultnim peharom.

PROČITAJTE JOŠ

Međuti,. među njima se našao i jedan uljez.

Turski kuvar Nusret Gokče izazvao je velike kritike javnosti nakon što se neočekivano pojavio na terenu, pa čak i uspeo da uzme trofej u svoje ruke. Koliko je sve ovo iznerviralo igrače Argentine najbolje je pokazao snimak koji se pojavio na društvenim mrežama.

Nusret je postao popularan pre deset godina kada je svoje kulinarsko umeće počeo da objavljuje na Instagramu, a nije ni slutio koliko će ga to učiniti poznatim širom sveta.

Dobio je i nadimak „Salt Bae“, a nekoliko godina kasnije počeo je da otvara svoje restorane širom sveta.

Nusret je postao milioner zbog svog lanca restorana, ali je poslednjih godina sve češće na udaru da mu hrana nije najbolja i da je izuzetno preskupa.

Ovaj kuvar je i ovih dana u centru pažnje zbog nepromišljenog ponašanja na finalu Svetskog prvenstva u Dohi. Nekako se u završnici utakmice našao na terenu i slavio sa Argentincima, ali je zgrozio javnost.

Nusret je nekako uspeo da dođe do trofeja i uzme ga u svoje ruke, što je posebno razbesnelo Argentince, ali i ostalu fudbalsku javnost.

Nikome nije jasno kako je ovaj kuvar uspeo da prođe pored obezbeđenja i dođe na teren gde je očigledno bio nepozvan, a to su najbolje pokazali snimci koji se pojavljuju na društvenim mrežama.

Ugurao se među igrače Argentine da se fotografiše sa njima i pokaže svojim navijačima koliko je „važan“, a kada je počeo da vuče Mesija za ruku, ovaj ga je samo „popreko pogledao.

Ali snimak koji je posebno zgrozio sve je kada je Nusret uspeo da se probije do Lisandra Martineza i ovom igraču pokvari trenutak koji je čekao ceo život.

Nusret je stao pored njega i silovito vukao trofej prema sebi, a koliko je razočaran najbolje je pokazao Lisandrov pogled.

To je kasnije uradio i sa Di Marijom, pa je čak uspeo da mu uzme trofej iz ruku i da se fotografiše sa njim.

Ovog turskog kuvara na Instagramu prati 50 miliona ljudi, ali komentari koje je dobio na svoju objavu nisu mogli baš da ga razvesele jer su ga skoro svi kritikovali zbog bahatog ponašanja.

BONUS VIDEO Zvezda Argentine snimila scene haosa iz autobusa sa dočeka