Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, prokomentarisao je poslednji derbi u finalu Kupa.

PROČITAJTE JOŠ

Uoči saslušanja u SBPOK-u, Vuletić je govorio i o kontroverznom derbiju, u kom je Crvena zvezda pobedila Partizan sa 4:3 posle penala, a nakon 120 minuta igre bez golova.

„Ono što je bilo već na neki način jako planirano, i cela sezona je posvećena tome, to je da jedan veliki rekorder, neko ko je osvojio nikad više bodova u nikad većoj ligi, neko ko je, eto, izgubio samo šest bodova u celom takmičenju, sinoć je imao priliku da skidajući gaće i pokazujući genitalije proslavi duplu krunu. Mislim da je jasno u kakvom vremenu živimo i šta nam je poslato kao poruka“, naveo je Vuletić.

Na početku, rekao je da je danas „Jozef K“.

„Ja sam čovek koji dolazi da bude saslušan o stvarima za koje mu nisu rekli o čemu je reč. Pravni osnov je nejasan, pravni organ je stigmatizovan, policijski organ u službi za borbu protiv organizovanog kriminala. Univerzitetski profesor dolazi opet, posle martovskog saslušanja. Spreman sam, moram da napomenem da poziv dolazi samo dan nakon što sam ispred Palate pravde održao konferenciju. Nakon što sam sa pravnim timom podneo zahtev za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tendencioznim i besprizornim degradiranjem moje ličnosti. To traje mesecima. Danas ću se odazvati institucijama, ja sam patriota. Volim državu više nego što oni što je zloupotrebljavaju mogu da zamisle. Odgovorićemo na sva pitanja, ne znam o čemu ću biti ispitan. Zloupotreba države, gaženje institucija… To mogu ljudi koji ne vole državu, ja je volim“, rekao je Vuletić, koji je potom odrecitovao „Domovina se brani lepotom“, pesmu Ljubivoja Ršumovića.

Njemu je poziv upućen zbog navodnih zloupotreba dok je bio funkcioner kluba, a on tvrdi da nikad nije bio odgovorno lice i tvrdi da su to Milorad Vučelić i Miloš Vazura, ispred JSD i FK Partizan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar