Foto: EPA-EFE/Andre Borges

Burno u redovima čuvenog kluba.

Napadač Flamenga i reprezentativac Brazila Pedro ušao je u žestok sukob sa trenerom Horheom Sampaolijem.

Naime, argentinski trener ga je odstranio iz tima, a as „karioka“ nije to lepo prihvatio.

PROČITAJTE JOŠ

Da sve bude još gore, na utakmici sa Atletiko Mineirom (2:1) Sampaoli je u drugom poluvremenu želeo da uvede u igru Pedra koji je odbio da ode na zagrevanje i ostao je na klupi do kraja.

Zbog toga je pomoćni trener Pablo Fernandez pobesneo i navodno mu je u svlačionici lupio tri šamara, a zatim ga udario i pesnicom.

„Mogao bih da pričam ovde o tome kako sam dobio samo po nekoliko minuta na poslednjih nekoliko utakmica, ali ono što se desilo je mnogo ozbiljnije od bilo čega što je moglo unutar one četiri linije. Plašljivo, bez ikakvog razloga, napadnut sam. Udaren sam u lice od strane Pabla Fernandeza, člana Sampaolijevog stručnog štaba. Taj fizički napad je presedan, nadmašuje svu psihičku torturu koju sam trpeo u poslednjih nekoliko nedelja. Neko ko misli da ima pravo da napadne drugu osobu ne zaslužuje da dobije više nikada poštovanje. Prošao sam kroz mnogo izazova ovde u Flamengu, ali ništa ne može da se meri sa tim bezobrazlukom. Neka bog oprosti osobi koja misli, u sred 2023. godine, da fizička agresija može da reši bilo kakav problem. Hvala Isusu na lekcijama, okrenuću drugi obraz. Tata i mama, hvala vam na obrazovanju koje ste mi priuštili“, napisao je Pedro na svom Instagram nalogu.

Iako se kasnije javno izvinio, Fernandez je dobio otkaz, a Pedro je za Flamengo odigrao 192 utakmice, postigao je 93 gola i uz to zabeležio i 24 asistencija.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar