EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Problem za "građane".

Erling Holan, po mnogima najbolji napadač Evrope, neće igrati protiv Jang Bojsa u 4. kolu G grupe Lige šampiona, potvrdio je Pep Gvardiola.

PROČITAJTE JOŠ...

Holan je zbog povrede izašao iz igre na poluvremenu meča protiv Bornmuta koji je njihov tim dobio sa 6:1, uz istorijsku partiju Žeremija Dokua, a pred dolazak švajcarskog tima Gvardiola je najavio da Holana neće biti u ekipi.

„Poslušaću doktore. U nedelju mi je rekao da se oseća mnogo bolje nego posle utakmice, ali ne znam. Ako mi kaže da ne oseća bol i da je spreman, razmotriću ga u timu. Trenutno, ukoliko Erling ne bude mogao da igra, Džulijan Alvarez će ga zameniti“, rekao je Pep, nakon čega je dodao:

„On je veoma dobar. Sviđa mi se kako igra kao anpadač i može da pokrije više pozicija, tako da smo veoma zadovoljni“, rekao je on.

U slučaju pobede nad Jang Bojsom, Siti bi i matematički obezbedio prolaz u nokaut-fazu 11. godinu zaredom, a Gvardiola je istakao da je to „neverovatno“:

„Pokušaćemo da uradimo to. Biće nekoliko prilika ali želimo što pre da rešimo pitanje. Pokušaćemo da budemo mirni i uradimo analizu jer smo imali dosta problema pri rezultatu 1:1 u prvoj utakmici, kada su nam pravili mnogo problema u poslednjoj liniji“, rekao je Gvardiola.

Ovaj meč je važan i za navijače Crvene zvezde, pošto crveno-belima sledi borba sa Jang Bojsom za prolaz u Ligu Evrope, pošto obe ekipe nakon tri kola imaju po jedan osvojen bod, pa navijači srpskog tima navijaju da Siti što ubedljivije savlada „građane“.

BONUS VIDEO Emotivna izjava Baraka Bahara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar