Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Trener Bolonje Siniša Mihajlović kaže da je sramno da se u 21. veku igra na terenu kakav je Luiđi Feraris u Đenoi.

Bolonja je u subotu poražena sa 2:0, a već sredinom nedelje se videlo da je teren loš i kad su svoj meč igrali Sampdorija i Inter na istom mestu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sramota je da smo u 21. veku primorani da igramo Seriju A na ovom terenu. Ovo je bilo kao na oranici, u bašti! Ne možeš ni da pokušaš da dodaješ loptu, jer ona samo menja pravac i potpuno je nepredvidiva, a treba joj previše vremena da stigne do igrača“, rekao je ljutiti Mihajlović posle meča.

Strelci za domaću Đenou bili su Miha Zajc i Matija Destro u 44. i 55. minutu, pa je Bolonja nastavila seriju od osam utakmica bez pobede.

„Dodatni problem je što imamo problema sa ekipama koje se brane sa desetoricom iza lopte, pa moramo da pokušavamo sa distance. Ako čekamo šansu da ušetamo u mrežu, ostaćemo na terenu ceo dan“, dodao je Mihajlović.

On je istakao da je njegov tim pokušavao da stvori inicijativu u završnoj trećini terena, ali to nije uspevao da pretvori u „varnicu“ i pogodak.

„Ovo nije poraz koji sam očekivao, bio sam ubeđen da ćemo odneti bodove kući. Nisam ubacio teren u tu računicu, ali opet, uvek je i bio takav, čak i dok sam bio trener Sampdorije. Bolji je za biljke nego za fudbal“, naglasio je Mihajlović.

Njegov tim posle poraza od Đenoe ima 17 bodova na 12. mestu Serije A, dok je Đenoa na 17. mestu sa 14 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar